Συγκρότημα Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Άθυτο Χαλκιδικής Δυναμική ΑΤΕ

ΕΡΓΟ : ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΥΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ : ΙΔΙΩΤΙΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΑΘΥΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ : ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΈΚΤΑΣΗ : 500m2
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ :

Το Συγκρότημα Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων βρίσκεται στην Άθυτο Χαλκιδικής. Πρόκειται για κατασκευή με φέρων οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα. Κύριο στοιχείο των εγκαταστάσεων η πέτρα και το ξύλο σε συνδυασμό με το στοιχείο νερού και το φυσικό πράσινο. Ιδανικό μέρος για να απολαύσει κάποιος το φυσικό περιβάλλον. Στο παρόν έργο μπορεί να διακρίνει κάποιος μόλις εισέρχεται στον χώρο τον μεγάλο χώρο πάρκιγκ με αρκετές θέσεις στάθμευσης ώστε να σταθμεύουν πελάτες και επισκέπτες.
Εισέρχοντας στις εγκαταστάσεις υπάρχει ο χώρος Yποδοχής – Reception. Στην συνέχεια επεκτείνεται ένας πολύ όμορφος γεμάτος πράσινο ανοιχτός Xώρος Eστίασης. Το συγκρότημα αποτελείται από 12 Διαμερίσματα άνετα και διαμπερή. Τα διαμερίσματα περιβάλλουν την μια εκ των δυο πισίνων έχοντας άμεση πρόσβαση το καθένα στην πισίνα. Στο υπόγειο των χώρων αυτών βρίσκονται αποθηκευτικοί χώροι, καθώς και βοηθητικοί χώροι οπού υπάρχουν και πλυντήρια, στεγνωτήρια κ.α. Τέλος πίσω από όλα τα κτήρια υπάρχει η δεύτερη πισίνα με ένα Γήπεδο Τέννις.
Πρόκειται για ένα υπέροχο Συγκρότημα Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων στην Άθυτο Χαλκιδικής. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τον επισκέπτη. Πρόκεται για κτήριο Α+ κατηγορίας, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Την μικρή  απαιτούμενη ενέργεια την παράγει μόνο του το κτήριο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του Net Metering. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μηδενίζονται τα πάγια έξοδα για θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό χρήσης και ηλεκτρισμό.
Μηδενικά Πάγια έξοδα. Ότι καλύτερο για κατοικίες και επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας επισκεφτείτε τα παρακάτω λινκς 

Για πληροφορίες σχετικά με το Παθητικό Κτήριο εδώ

Για να δείτε φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του Παθητικού κτηρίου στην Χαλκιδική που μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από τη Δυναμική ΑΤΕ πατήστε εδώ

Για την καταχώρηση στην Διεθνή Βάση Δεδομένων Παθητικών Κτηρίων του Παθητικού κτηρίου της Δυναμική ΑΤΕ στην Χαλκιδική πατήστε εδώ

Για το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’οίκον πατήστε εδώ