ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ: (+30) 2310 284411 (+30) 2310 262420 (+30) 6949 074937

Θερμομόνωση – Θερμοπρόσοψη – Κέλυφος 

Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη - Κέλυφος by Dynamiki ATE
Εφαρμογή Θερμομόνωσης με διογκωμένη γραφιτούχα πολυστερίνη

Πείτε το όπως θέλετε.

Μην το εφαρμόσετε όμως όπως θέλετε.

Πλέον έχει γίνει αρκετά γνωστό πως η θερμομόνωση στα κτήρια μας παρέχει κάποια οφέλη και αυτό είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον κλάδο μας. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει εφικτό να ενημερωθεί ο κόσμος σωστά για τα πλήρη οφέλη της μόνωσης τον σωστό τρόπο εφαρμογής και τι μπορούμε να επιτύχουμε με την καλύτερη εφαρμογή. Ακόμα και σήμερα λειτουργούμε βάσει του: τι έκανε ο γείτονας; πως το έκανε; έτσι το θέλω και εγώ.

 

Δυστυχώς επαληθεύεται το λαϊκό ρητό “Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας”

Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη - Κέλυφος by Dynamiki ATE εξοικονόμηση ενέργειας - εξοικονομώ κατ' οίκον 2
Εφαρμογή Θερμομόνωσης με διογκωμένη γραφιτούχα πολυστερίνη

Υπάρχουν πρότυπα εφαρμογής με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή για την Θερμομόνωση. Εμπιστευτείτε κάποιον Έμπειρο Μηχανικό στο είδος, ο οποίος βάσει της μελέτης του θα σας ενημερώσει: για το υλικό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, το πάχος του, με ποιον τρόπο θα πρέπει να εφαρμοστεί, σε τι συνθήκες περιβάλλοντος είναι η καλύτερη εφαρμογή και για πολλά άλλα.

Ένας λάθος τρόπος εφαρμογής των μονωτικών υλικών για την Θερμομόνωση μπορεί να γίνει απλά μια τρύπα στην τσέπη σας και δυστυχώς επιβαρύνει και την υγεία σας. Έχει παρατηρηθεί επανειλημμένα να μονώνονται κτήρια και με τα πρώτα κρύα να εμφανίζονται μούχλα και υγρασία στους τοίχους, από την εσωτερική πλευρά, ή στα κουφώματα.  Η μούχλα και η υγρασία είναι δυο από τους πολλούς λόγους για τους οποίους μονώνουμε τα κτήρια μας οπότε και θα περιμέναμε να μην υπάρχουν με το πέρας των εργασιών. Αν μετά την μόνωση του κτηρίου εμφανίζονται είναι κυρίως λόγω κακής μελέτης και τοποθέτησης της μόνωσης καθώς έχουν μείνει ανοικτές θερμογέφυρες.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από έργο που ανέλαβε η Δυναμική Α.Τ.Ε. στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν υλικά της Styropan 20 cm  Styropan Graphite (Neopor® by BASF) expanded polystyrene EPS 80 : λ D =0,031 W/(m*K) στην θερμοπρόσοψη, και Expanded Polystyrene Styropan EPS 200 (standard white): λ D =0,033 W/(m*K) καθώς και τελικά επιχρίσματα και πλέγμα οπλισμού της Baumit.

Η εφαρμογή έγινε από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας για Θερμομόνωση σε συνεργασία με τους έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας μας, υπεύθυνοι για την μελέτη και επίβλεψη του έργου.

Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη - Κέλυφος by Dynamiki ATE εξοικονόμηση ενέργειας - εξοικονομώ κατ' οίκον 2
Εφαρμογή Θερμομόνωσης με διογκωμένη γραφιτούχα πολυστερίνη

Στην Δυναμική Α.Τ.Ε. έχουμε πλήρη γνώση του αντικείμενου με μεγάλη εμπειρία στα τεχνικά έργα υποστηρίζοντας πάντα την ποιότητα των έργων καθώς τέτοια είδους πρόβλημα προνοούμε ώστε να μην υπάρχουν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.

www.dynamikiate.gr

email : dynamikiate@gmail.com

τηλ. επικ. 2310284411

.

.

Εyripidhs Arampatzoglou

Ευριπίδης Αραμπατζόγλου

Bsc Civil Engineer

Msc Structural Engineer

CPHD Certified Passive House Designer

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Τ.Ε.

Εκδόθηκε ο οδηγός του νέου « Εξοικονομώ ». Επιχορηγήσεις έως 85% για «πράσινα» σπίτια Εξοικονομώ – Αυτονομώ  Επιλέξιμες κατοικίες στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ είναι οι μονοκατοικίες, οι πολυκατοικίες καθώς και τα μεμονωμένα διαμερίσματα. Γενικές Προϋποθέσεις Επιλεξιμότητας Κατοικίας Μία κατοικία, προκειμένου να κριθεί επιλέξιμη στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ , πρέπει να πληροί…

Στην τελική ευθεία ο οδηγός του νέου «Εξοικονομώ» • Επιχορηγήσεις έως & 85% για «πράσινα» σπίτια Εξοικονομώ – Αυτονομώ  Έχει ξεκινήσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες οι πολίτες θα μπορέσουν να εισέλθουν στη σχετική πλατφόρμα και να αιτηθούν την ενεργειακή αναβάθμιση των…

Powered by Ideation & ProgressNet