Το ενδιαφέρον μας και η αφοσίωση μας στην Εξοικονόμηση Ενέργειας ξεκινά από το σεβασμό μας για το περιβάλλον με στόχο την αειφόρο δόμηση με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα και την ικανοποίηση των πιο δύσκολων απαιτήσεων του πελάτη. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. μπορεί να μελετήσει τον χώρο σας (κατοικία ή επαγγελματικός χώρος) και να σας προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Η εφαρμογή τους από τα συνεχώς εκπαιδευόμενα συνεργεία μας, οδηγεί στην χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση του κτηρίου, επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή βαθμολόγηση στο απαιτούμενο από τον νόμο ενεργειακό πιστοποιητικό.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας πατήστε εδώ.

Η σελίδα μας στο Facebook πατήστε εδώ

Γιατί η ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. είναι η καλύτερη επιλογή
  • Επειδή διαχειριζόμαστε την μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων με έμπειρο επιστημονικό δυναμικό , καθώς και την συντήρηση των εγκαταστάσεων κτιριακών έργων με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του κτιρίου.
  • Επειδή διαθέτει επιστημονικό δυναμικό διάφορων ειδικοτήτων με πολυετή εμπει­ρία στα τεχνικά έργα και στους εργασιακούς χώρους.
  • Επειδή οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν σταματούν απλά στους νόμους και στις απαιτήσεις του πελάτη αλλά στην αειφόρο δόμηση και στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών του πελάτη για μια σωστής λειτουργίας επιχείρηση και ένα αναβαθμισμένο επίπεδο ζωής.
  • Επειδή αποδεικνύει συνεχώς με το έργο της όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

________________________________________________________________________________________________________________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη Κέντρο,
Βενιζέλου 64, 54631

ΤΗΛ 0030 2310 284411
FAX 0030 2310 262420
ΚΙΝ 0030 694 907 4937

dynamikiate@gmail.com

ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
PETROS ARAMPATZOGLOU, CEO &  Founder,
 Civil Engineer
 
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, CPHD ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ
EVRIPIDIS ARAMPATZOGLOU, Civil & Structural Engineer, CPHD Certified Passive House Designer
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
CHRISTOS ARAMPATZOGLOU,
Vice President,
Architect

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. ιδρύθηκε ως Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία το 1996 με ιδρυτή , Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Αραμπατζόγλου Πέτρο, Πολιτικό Μηχανικό εν ενεργεία από το 1981. Έχοντας υλοποιήσει ως ιδιώτης μηχανικός πολύ σημαντικά έργα όπως το λιμάνι της Κατερίνης, Α’ φάση στο λιμάνι της Μηχανιώνας καθώς και σιδηροδρομικές γέφυρες, αποφάσισε το 1995 να ιδρύσει την ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. και να στραφεί στις κατασκευές ιδιωτικών έργων.
Στην εταιρεία μας δραστηριοποιούνται αξιόλογοι και έμπειροι Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι Μηχανικοί . Επιπλέον απαρτίζεται από Πιστοποιημένο Σχεδιαστή Παθητικών Κτηρίων από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικών Κτηρίων.