Τι είναι το παθητικό κτίριο

Τι είναι το παθητικό κτίριο  

Τα τελευταία χρόνια “χρόνια της κρίσης” έχει καταστεί ως άμεση ανάγκη πλέον η εξοικονόμηση ενέργειας. Η Δυναμική ΑΤΕ ασχολείται ενεργά έχοντας στο πορτφόλιο της έργα από το 1998 που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας. Κύριος στόχος είναι η εξοικονόμηση ενέργειας στον οικοδομικό τομέα , ο οποίος καλύπτει το 40% της ενέργειας που καταναλώνεται στον πλανήτη. Ένα πρότυπο στο οποίο έχουμε εμπειρία πλέον στην εταιρεία μας , εφόσον απαρτίζεται από Πιστοποιημένους Μελετητές Παθητικών Κτηρίων και έχοντας ολοκληρώσει έργο Παθητικό Σπίτι Passive house στα Σανά Χαλκιδικής το οποίο μελετήθηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με το πρότυπο , είναι το πρότυπο του Παθητικού ΚτηρίουΤι είναι το παθητικό κτίριο ;

Τι είναι το παθητικό κτίριο  passive house by Dynamiki ATE
Παθητικό κτίριο στην Χαλκιδική passive house by Dynamiki ATE

φωτ: Κατοικία στα Σανά Χαλκιδικής η οποία μελετήθηκε και κατασκευάστηκε 2015-2016 από την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ

Σύμφωνα με το πρότυπο του Παθητικού Κτηρίου θα μπορούσε να γίνει η οποιαδήποτε ανακαίνιση υφιστάμενου κτηρίου – ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτηρίου και θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να εκμεταλλευτεί συγχρόνως το πρόγραμμα χρηματοδότησης εξοικονομώ κατ’ οίκον 2 που αναμένεται να προκυρηχθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον επισκεφτείτε τη σελίδα μας εδώ

Παρακολουθείστε δυο πολύ ενδιαφέροντα και γρήγορα video για το Παθητικό Κτήριο στο οποίο πολύ γρήγορα αναφέρεται Τι είναι το παθητικό κτίριο   , πως λειτουργεί , πόση ενέργεια καταναλώνει και τι ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας επιτυγχάνεται , κατά πόσο βελτιώνεται η ποιότητα ζωής μένοντας σε ένα Παθητικό κτήριο και γιατί θα έπρεπε όλοι να κατασκευάσουμε νέα ή να ανακαινίσουμε τα υφιστάμενα κτήρια που χρησιμοποιούμε σε Παθητικά Κτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας για το Παθητικό Κτήριο εδώ

Για να δείτε φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του Παθητικού κτηρίου στην Χαλκιδική πατήστε εδώ 

 

είτε επικοινωνήστε μαζί μας :

www.dynamikiate.gr

email : dynamikiate@gmail.com

τηλ. επικ. 2310284411

Εyripidhs Arampatzoglou

Ευριπίδης Αραμπατζόγλου

Bsc Civil Engineer

Msc Structural Engineer

CPHD Certified Passive House Designer

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Τ.Ε.

Powered by Ideation & ProgressNet